Kartepe´nin Şevkat Eli Alo Evlat Hattı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in en çok önem verdiği projelerinden biri olan Alo Evlat Hattı Ekipleri, Kartepe’li ihtiyaç sahipelerinin imdadına yetişmeye devam ediyor.  “İhtiyacınız olduğunda evladınız kapıda” sloganıyla, Kartepe’li hemşehrilerinin iyi günde kötü günde yanlarında olmak ve temel ihtiyaçların karşılanması adına, Başkan Üzülmez’in sosyal belediyecilik hizmetleri çerçevesinde hayata geçirdiği “Alo Evlat Hattı” projesi görevlileri, Kartepe’deki ihtiyaç sahibi yaşlı ve kimsesizlerin sorunlarına çözüm olmaya devam ediyor.

Hastane sürecine refakat ettiler

Alo Evlat Hattı’nın 371 11 71 nolu telefonuna 7/24 ulaşan Kartepelilere, bir evlattan istenebilecek tüm temel ihtiyaçların karşılanması noktasında yardımcı olan görevliler, önceki gün de Emekevler Mahallesi’nde bulunan 93 yaşındaki yaşlı bir teyzenin çağrısı ile harekete geçti. Alo Evlat Hattı görevlilerini arayan ve rahatsızlığını belirten yaşlı kadın, Alo Evlat ekibinin 112 Acil Servis ile irtibata geçmesiyle birlikte en kısa sürede ambulansla evinden alınarak hastaneye ulaştırıldı. Yaşlı teyzenin Seka Devlet Hastanesine sevkini sağlayan Alo evlat hattı ekipleri, aynı zamanda hastanedeki bürokratik işlemlerini de bir evlat gibi itina ile gerçekleştirdi. Teyzenin sağlık durumunu takipte olacaklarını belirten Alo Evlat ekibi, ‘Bu bizim görevimiz olduğu kadar aynı zamanda manevi haz alarak yaptığımız bir iş. Allah hem yardımına koştuğumuz büyüklerimiz hem de biz çalışanlar adına başkanımızdan razı olsun’ dedi.

Başkan Üzülmez’in isteği doğrultusunda,  Devlet Baba’nın şefkatli ellerini ilçe sınırları içindeki hemşehrilerine ulaştıran Alo Evlat Hattı Ekipleri, ihtiyaç sahibi, yaşlı ve kimsesiz vatandaşların taleplerini çözüme kavuşturmaya devam ediyor.

2063 Kez Görüntülendi
Tarih 29.07.2016 12:30:30