Kartepe´nin her noktasında çalışma var

Vatandaşa hizmeti her zaman ön planda tutan yönetim anlayışı ile takdir toplayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hemşehrilerinin ihtiyaç duyduğu hizmetleri de bir bir gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki ekipler Kartepe’nin dört bir köşesinde yaşamı kolaylaştıran çözüm odaklı çalışmalara imza atıyor.

Ataevlere 4500 metre kare parke döşendi

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yol iyileştirme düzenlemeleri kapsamında ilçenin farklı noktalarında parke döşeme çalışmalarına hız verdi. Yol iyileştirme çalışmalarının bir ayağı Ataevler Mahallesi Yağmur Sokak’da parke döşeme şeklinde gerçekleşti. Belediye ekipleri Yağmur Sokak’daki 375 metre uzunluğundaki yola, 4500 metrekare parke ve 550 metre bordür döşeyerek sokağı vatandaşların kullanıma sundu.

Emekevlerde 1000 ton asfalt

Yol iyileştirme düzenlemeleri çerçevesinde Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekipleri Emekevler Mahallesi asfalt serim çalışmalarını da hızla tamamladı. Ekipler, Bilge Caddesi üzerinde 500 metre uzunluğunda 10 metre genişliğindeki güzergâha 1000 ton asfalt sererek yolları günümüz koşullarına uygun hale getirdi.

Karatepe’de parke tadilatı

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı tamirat ekipleri de  Karatepe Mahallesi’ndeki yolları şık ve güvenli hale getirmeye devam ediyor. Vatandaşların mağdur olmaması adına süratle gerçekleşen tamirat çalışmaları kapsamında ekipler Güzel Bahçe Sokak’da bulunan 250 metre uzunluğundaki yola, 1250 metrekare parke ve 500 metre bordür döşeyerek Güzel Bahçe’nin çehresini değiştirdi.

Acısu’da yollar iyileştirildi

Acısu Mahallesi’nde de bozulan yollara yama çalışması yapan ve yolları sürücülerin güvenli olarak kullanımına sunan Kartepe Belediyesi Fen İşleri Ekipleri, Başkan Hüseyin Üzülmez’in “Yol medeniyettir.” anlayışı ile hızlı ve pratik çözümler üretmeye devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki ekipler yaptıkları iş bölümü çerçevesinde mahalle statüsüne kavuşan köylerden ilçe merkezindeki yollara kadar her noktayı mercek altına almaya devam ediyor.

Tarih 29.07.2016 12:39:04