Kartepe Belediyesi´ne Fonksiyonel Çadır

İyi günde kötü günde her koşulda Kartepeli Vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmayı kendisine ilke edinen Kartepe Belediyesi, ilçe halkının hayatlarını kolaylaştıracak çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Vatandaşların iyi ve kötü günlerinde hayatlarını kolaylaştıracak hizmetler kapsamında çalışmalarına titizlikle devam eden Kartepe Belediyesi, ilçedeki cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere iki adet taziye çadırını Kartepeli vatandaşların hizmetine sundu. Birçok fonksiyonu ile özellikle yağışlı ve sıcak havalarda vatandaşın hizmetinde ve belediye etkinliklerinde kullanılacak olan çadırlar, hava ile şişme, portatif taşınabilir, 40 m² ebatlarında, 5 dakikada kurulup, 3 dakikada kaldırılabilme özelliklerine sahip. Ev şeklindeki bu çadırlar, acı günlerinde mevsimsel sorunlardan etkilenmeyecek olan Kartepelileri vatandaşları ziyadesiyle mutlu etti.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Ölüm Allah’ın Emridir ve boynumuz kıldan incedir. Bu durumlarda bize düşen hemşehrilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak, acılarını hafifletmek. Modern ve fonksiyonel çadırlarımızı, acılarını ve mutlulukları her daim paylaştığımız hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Zor ve acılı günlerin daha kolay atlatılması için defin işlemlerinden, cenaze yemeklerine kadar her şeyi onlar adına düşünüyoruz.” Dedi.

Tarih 17.03.2017 14:08:04