Kartepe´de Kadın Spor Merkezleri Artıyor

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ilçe kadınlarına yönelik hizmetlerinden biri olan ve sadece kadınlara özel hizmet veren spor merkezlerine bir yenisi daha eklendi. Göreve geldiği günden itibaren kadınlara yönelik yeni projeler üreten ve uygulayan Başkan Üzülmez, bunlardan biri olan Ücretsiz Kadın Spor Merkezlerinin 15.sini hizmete açtı.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılışa; Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Ak Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Ağra, Ak Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Karbuz, Ak Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları ve Yönetimi, Kartepe Belediyesi Meclis Üyeleri,  Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcıları, Müdürler ve Kartepeli vatandaşlar  katıldı.

Dumlupınar Mahallesi de Kadın Spor Merkezine Kavuştu

İstasyon ve Uzuntarla Mahallelerinden sonra 15. Sininin Dumlupınar Mahallesi’nde hizmete açıldığı yeni Kadın Spor Merkezi, 170 metrekarelik alanda Kartepeli hanımlara Salı’dan Cumartesi’ye, haftanın beş günü saat 10.00 ile 18.00 arasında ücretsiz hizmet verecek. Uzman eğitmenler nezaretinde Kartepeli kadınların spor aktivitelerinde bulunabileceği merkezde koşu bantları, eliptik bisikletler, kondisyon bisikleti, ağırlık istasyonu, dambıl ve ağırlık setlerinin yanısıra yer minderleri, pilates topları ve lastiklerini de kullanarak step ve aerobik derslerine de katılabilecekler.

Dumlupınar’ın eksikliklerini giderdik

Açılışta konuşan Başkan Üzülmez, Kartepelilerin refahı ve yaşam kalitesi için sosyal belediyecilik anlayışını her şeyin önünde tuttuklarını belirterek; “Bugün, göreve geldiğimizde hiçbir mahallemizde olmayan, şimdi ise 15. sini hizmete açtığımız Dumlupınar Mahallemizde sizlerin karşısında olmanın gururunu yaşıyorum. 3 yıl öncesinde alt yapısıyla, üst yapısıyla, imar durumuyla, sokaklarıyla, kültür ve sosyal yapısıyla, kamu yatırımlarıyla eksiklerimizin olduğu bir mahallemizdi. Sırasıyla ve Büyükşehir Belediyemizinde desteği ile sorunlarımızı teker teker giderdik. Bu güzel bulvar-yol çalışmasını yaparak mahallemize değer kattık. Hamdolsun imar problemlerini çözüp, en cazip mahallelerimizden biri haline getirdik. Alt ve üst yapıdan sonra sıra Kar-Mek Kursları, Bilgi Evleri ve Kadın Spor Merkezleri gibi Sosyal Belediyecilik hizmetlerimize geldi. Bugünü sizlerle paylaşmanın mutluluğu yaşıyorum, mahallemize hayırlı-uğurlu olsun.” dedi .

Başkan Üzülmez’in konuşması ardından protokol üyeleri hep birlikte açılışı yaparak, merkezi gezdiler.

Tarih 20.03.2017 11:44:00

kartepe belediyesi,kartepe kadın spor merkezi,kartepe belediye başkanı Hüseyin Üzülmez