KOBİDOS´u Çakır ve Üzülmez Birlikte Açtı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İstasyon Mahallesi'nde açılışı yapılan Kocaeli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü Lokali’nin kurdelesini hayırlı olsun dilekleri eşliğinde kesti.

İki yıl önce kurulan, bünyesinde 40 sporcuyu barındıran ve başkanlığını Cengiz Anaç'ın yaptığı Kocaeli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü, önceki gün Kartepe İstasyon Mahallesi Estargon Caddesi No: 17 adresindeki lokal açılışını gerçekleştirdi. Kocaeli bisiklet ve doğa sporları severlerini bir araya getiren KOBİDOS Yönetiminin ev sahipliğindeki lokalin açılışına, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Kutlu, Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, Sakarya Bisiklet ve Doğa Sporları Başkanı ve sporcuları, Performans 41 Kulübü sporcuları, Brisa Bisiklet Takımı sporcuları ve davetliler katıldı.

Üzülmez: Birlikte Güzel İşler Yapacağız

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez Kocaeli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü’nün açılışınıda kaptığı konuşmada, bisikletin bir kara taşıtı olarak görülmesi gerektiğini belirtirken, 3 yıldan beri yapılan bisiklet dağıtımları ile Kartepeli çocuklara sağlıklı yaşam ve sporu aşıladıklarını, dağ altı bisiklet yolu projesi tamamlandıktan sonra da Kartepe’de doğa ve spor turizminin daha da gelişeceğini sözlerine ekledi. Kartepe’nin hem amatör hem de profesyonel bisikletçiler için en uygun ilçelerden biri olduğunun altını çizen Başkan Üzülmez, “KOBİDOS’un merkezinin ilçemizde yer alması bizim için ayrıca sevindirici. Bisiklet sporunu geliştirmek ve yaygınlaştırmak adına derneğimizle çok güzel ortak işler yapacağız. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi. Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır’ da, “ Böylesi doğa için, çevre için, çocuklar için faydalı ve aktif toplulukların çoğalması toplumsal ve sağlıklı gelişmişlik açısından mutluluk verici. Şimdiden çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Tarih 19.04.2017 11:02:17

kartepe belediyesi,kartepe.KOBİDOS