Başkan Üzülmez, çifte bayram yaşattı

Kartepeli engelli vatandaşların yanında olan ve onlara destek olmaya devam eden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bayram arifesi Ataşehir Mahallesi’nde Ömer Bayrak’ı da akülü tekerlekli sandalyesine kavuşturdu.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, tekerlekli sandalye ihtiyacı olan engelli vatandaşların taleplerini kısa sürede karşılayarak onların hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor. Bayram öncesi 84 yaşında dizlerindeki kireçlenme nedeniyle yürüme zorluğu yaşayan Ömer Bayrak’a da tekerlekli sandalyesini Başkan Üzülmez, bizzat teslim etti.

Başkan Üzülmez, bayram arifesi Ataşehir Mahallesi sakini Ömer Bayrak ve eşi Gülhatun Bayrak’ı evinde ziyaret etti. Akülü tekerlekli sandalyesine kavuşan Bayrak, Başkan Üzülmez’e, “Başkan oğlum, bana çifte bayram yaşattın. Allah da seni nice bayramlara eriştirsin. İşlerin rast gitsin Allah işini rast getirsin. Ne muradın varsa Allah tez zamanda versin” dedi.

Ömer amcanın hayır duaları karşısında duygulanan Başkan Üzülmez, “İlçede yaşlı, hasta ve ihtiyaçlı olan vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz. Bugünde senin yüzünü güldüre bildiysek ne mutlu bize. Kartepe Belediyesi olarak sosyal belediyecilik hizmetlerimizle siz yaşlı, ihtiyaç sahibi ve muhtaç çınarların yanında olmaya çalışıyoruz. Belediyenin şefkat elini belediye sınırları içindeki hemşehrilerimize ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

Tarih 05.07.2016 20:01:02