Üzülmez özel çocukları sevindirmeyi unutmadı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, masum misafirler olarak adlandırdığı ilçedeki rehabilitasyon merkezlerinde destek alan çocuk ve yetişkinlerin bayramını unutmadı.

Bayram arifesi en anlamlı ziyareti ilçedeki Suadiye Cemal Doğan Rehabilitasyon Merkezi ve Köseköy Rehabilitasyon Merkezi’nde rehabilite edilen engellilere gerçekleştiren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e, belediye meclis üyeleri ve Ak Parti Kartepe İlçe yöneticileri de eşlik etti.

Masum misafirler olarak gördüğü Suadiye ve Köseköy’deki kurumlarda rehabilite edilen engellileri ziyaret eden Başkan Üzülmez, gördüğü ilgi ile de mutlu oldu. Ziyaret ettiği kurumlardaki engellilere çeşitli hediyeler veren Başkan Üzülmez, “Bayramınız şimdiden kutlu olsun. Bayramda sizleri özel eğlencelerin yer alacağı etkinliklerle buluşturacağım. En kısa zamanda tekrar ziyaretinize geleceğim” dedi.

Kurum yetkililerinin taleplerini de olumlu karşılayan Başkan Üzülmez’e, Suadiye Cemal Doğan Rehabilitasyon Merkezi Kurum Müdürü Mehmet Kars, bu anlamlı ziyareti ve kuruma verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Kurumda kalan Nilay Mutlu da başkan için şiir okudu. Ziyaret çekilen fotoğraflarla son buldu.

Tarih 05.07.2016 20:19:13