KARTEPE´DE SÜNNET ŞÖLENİ KAYITLARI BAŞLADI

Kartepe Belediyesi 11’inci Sünnet Şöleni için kayıt alma işlemleri başladı. 24 Mayıs tarihine kadar sünnet yaptırmak isteyen ailelerin kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, sosyal sorumluluk ve belediyecilik anlayışı doğrultusunda 10 yıldır devam ederek gelenekselleşen sünnet şöleninin 11’ncisi düzenleyeceklerini belirterek, “Delikanlılığa ilk adımını atacak ilçemizde ki miniklerimiz için geleneksel hale getirdiğimiz sünnet şöleninde bu mutluluğu yine hep beraber yaşamak istiyoruz. Toplu şölen havasında geçen etkinliğimiz, çocuklarımız ve ailelerimiz için hayatlarının unutulmaz bir gününe dönüşecek. Onların bu heyecanını paylaşmak isteyen tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

KAYIT YAPTIRMAK İÇİN BAŞVURU FORMU

Kartepe Belediyesi 11’nci Geleneksel Sünnet Şöleni kayıt işlemleri başladı. 24 Mayıs tarihine kadar sünnet yaptırmak isteyen Kartepeli miniklerin ailelerinin kayıt yaptırmaları gerekiyor. Kayıt işlemleri Kartepe Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve muhtarlık ofislerinden kayıt formlarını doldurarak yapılıyor. Kartepeliler ayrıntılı bilgi için 351 25 79 nolu telefona ulaşabilirler.

Tarih 17.05.2019 10:36:47

Kartepe Belediyesi 11´inci Sünnet Şöleni için kayıt alma işlemleri başladı. 24 Mayıs tarihine kadar sünnet yaptırmak isteyen ailelerin kayıt yaptırmaları gerekiyor.