KOCAMAN´DAN 19 MAYIS 100.YIL KUTLAMASI

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, yayınladığı mesajla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 100. Yıl dönümünü kutladı.

19 Mayıs 1919, milli mücadelenin başladığı, aziz milletimizin uyanışının ve millet iradesine dayanan tam bağımsız bir devletin kurulmasının sembolüdür. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşımızı başlatmak üzere Samsun’a çıkışının 100. Yıl dönümünü kutluyoruz. 19 Mayıs ruhu, esareti kabul etmeyen, hürriyetinden vazgeçmeyen, zalime ve zulme boyun eğmeyen Aziz Türk Milleti’nin cesareti, feraseti ve vatanseverliğidir. Gençlerimizin bu ruhu anlaması, özümsemesi ve buna sahip çıkması çok önemlidir. Türk Gençliği bu ruhu en iyi şekilde temsil ettiğini her defasında göstermiştir. Kanını, canını vatan uğruna hiç çekinmeden vermeye hazır vatan evlatlarımız olduğu sürece milletimizin bekasına kast edenler elleri boş dönecektir. Nice zaferlerle dolu tarihimizde bizleri vatan sahibi yapmak ve korumak için canını veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Bu duygu ve temennilerle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, tüm gençlerimizin en kalbi duygularımla sağlıklı, mutlu, müreffeh bir gelecek diliyorum.

Tarih 17.05.2019 15:32:29

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, yayınladığı mesajla 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 100. Yıl dönümünü kutladı.