KARTEPE´DE ŞÖLEN GİBİ ŞÖLEN

Kartepe Belediyesi 11’nci Geleneksel Sünnet Şöleni, renkli görüntüler eşliğinde yapıldı. Tüm organizasyonu Kartepe Belediyesi tarafından yapılan Sünnet Şöleni’nde, 387 Kartepeli çocuğun sünnet töreni heyecan ve mutlulukla kutlandı.

MUHTEŞEM SÜNNET TÖRENİ

Kartepe Belediyesi 11’nci Geleneksel Sünnet Şöleni İstasyon Mahallesi’nde bulunan Meşelik Park’ta büyük coşku ve katılımla gerçekleştirildi. Şölende konuşan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Kartepe bugün 387 mert, delikanlı, vatansever adam daha kazandı” dedi.

YOĞUN KATILIM

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın ev sahiplinde düzenlenen sünnet şölenine AK Parti İl Yönetim kurulu Üyesi Muharrem Top, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP İlçe Başkanı Murat Kalender, CHP İlçe Başkanı Şerafettin Kırmızı, İyi Parti İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, Kartepe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, İlçe Müftü Yardımcısı Mehmet Ergüney, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, sünnet aileleri ve Kartepeliler katıldı.

İKRAMLAR YAPILDI

Kartepe Belediyesi Halk Oyunları’nın gösterisi ile başlayan Kartepe Belediyesi 11’nci Geleneksel Sünnet Şöleni, Kartepe Belediyesi İmam Hatip’i Metin Subaşı’nın okuduğu Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile devam etti. Kartepe İlçe Müftü Vekili Mehmet Ergüney sünnet duasını yaptırdı. Şölende çocuklara balon, pamuk şeker, dondurma ikramları yapılırken, ailelere ve tüm misafirlere etli pilav, ayran ve tatlıdan oluşan sünnet yemeği ikram edildi. Palyaçolar eşliğinde çeşitli oyunlar oynayan çocuklar, şölen yerinde onlar için özel hazırlanmış oyun alanlarında keyifli vakitler geçirdi.

EN MUTLU GÜNLERİMİZDEN BİRİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “11 yıldır Kartepe Belediyemiz tarafından sünnet şöleni yapılmaktadır. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kartepe’nin kadını da erkeği de merttir. Vatanını, bayrağını sever gerektiğinde canını verir. Bugün bizim en mutlu günlerimizden biridir. Kartepe bugün 387 mert, delikanlı adam kazandı. Sünnet olan çocuklarımıza hayırlı olsun, ailelerini tebrik ediyorum. Kartepe Belediyesi olarak her zaman bir aradayız. İnsanımıza hizmet odaklı çalışıyoruz. Çocuklarımızın doğumundan bütün süreçlere kadar yanında oluyoruz. Her zaman yanlarında olacağız” dedi. Konuşmaların ardından Hacivat-Karagöz gösterisi büyük beğeni topladı.

Tüm katılımcılar özellikle sünnet aileleri, büyük bir mutluluk ve keyif içinde geçen sünnet törenlerinden, Kartepe belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman’a sonsuz teşekkürlerini ileterek memnuniyetle ayrıldılar.

Tarih 22.06.2019 17:37:14

Kartepe Belediyesi 11´nci Geleneksel Sünnet Şöleni, renkli görüntüler eşliğinde yapıldı. Tüm organizasyonu Kartepe Belediyesi tarafından yapılan Sünnet Şöleni´nde, 387 Kartepeli çocuğun sünnet töreni heyecan ve mutlulukla kutlandı.