KOCAMAN: "İÇİNİZDEN BELEDİYE BAŞKANI ÇIKABİLİR"

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, TÜGVA Kocaeli İl Temsilciliği tarafından organize edilen “Bi müsaade sınavım var. Motivasyon Fırtınası” programın da öğrencilere başarılar diledi.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, TÜGVA Kocaeli İl Temsilciliği tarafından organize edilen Milli Eğitim Bakanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve MARKA’nın destekleri ile lise son sınıf öğrencilerinin katıldığı Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen Eğitimci-Yazar Dr. Faruk Öndağ ile “Bi müsaade sınavım var. Motivasyon Fırtınası” programına katıldı.

KOCAMAN BAŞARILAR DİLEDİ

Programda üniversite sınavına girecek öğrencilere başarılar dileyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Sizler gibiyim, sizden farkım yoktur. Ben lisedeyken bana belediye başkanı olacaksın denseydi ciddiye almazdım. Bugün belediye başkanıyım. Ben size güveniyorum. İçinizden belediye başkanı ve milletvekilleri çıkacağına inanıyorum. Her birinizin yüzündeki umut ışığı, içinizdeki cevher herşeyden önce bir ağabeyiniz olarak beni çok mutlu ediyor. Sizin sayenizde geleceğe daha umut dolu bakabiliyoruz. Önünüzdeki üniversite sınavının sizin için bir engel değil, başarılarla dolu bir hayata atacağınız ilk adım olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

YÖNTEMLER HAKKINDA

Eğitimci-Yazar Dr. Faruk Öndağ ile “Bi müsaade sınavım var. Motivasyon Fırtınası” programında Kartepeli öğrencilere, sınav stresiyle baş edebilmenin yolları ve verimli ders çalışma yöntemleri hakkında bilgi verdi. Ders çalışmaya hazırlanırken öğrencilere fayda sağlayacak egzersizlerden bahseden Öndağ,  anlattığı örnek hikayelerle öğrenciler tarafından ilgi ile takip edildi.

Tarih 13.01.2020 12:25:23

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, TÜGVA Kocaeli İl Temsilciliği tarafından organize edilen "Bi müsaade sınavım var. Motivasyon Fırtınası" programın da öğrencilere başarılar diledi.