KOCAMAN´DAN ÜNLÜ´YE ZİYARET

KARTEPELİLER BİR ARAYA GELDİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’ye makamında ziyaret etti.

31 Mart mahalli seçimlerin de Cumhur İttifakı’nın adayı olarak seçimlere giren Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, yüzde 57, 93 oy alarak önemli bir başarıya imza atmıştı. Belediye Başkanı seçilen Kocaman’ı ilk ziyaret edenlerin arasında MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’de yer alarak yeni görevinde başarılar dilemişti.

İSTİŞARE ETTİLER

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman MHP İl Başkanlığı’nda İl Başkanı Aydın Ünlü’ye iade-i ziyarette bulundu. Kartepeli olan Başkan Kocaman ve İl Başkanı Ünlü ilçe genelinde yapılan çalışmalar ve ülke, dünya gündemi hakkında karşılıklı istişarede bulundu. Ziyaret sonunda Başkan Kocaman, İl Başkanı Ünlü’ye kahve takımı hediye etti.

Tarih 14.02.2020 11:13:48

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü´ye makamında ziyaret etti.