KARTEPE BELEDİYESİ YARDIMINIZA KOŞUYOR

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 60 yaş üstü Kartepelilerin bütün ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüse karşı Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatı ile başlayan dezenfekten çalışmaları devam ediyor. İç İşleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile 60 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkması yasaklandı.

İSTEK VE TALEPLER KARŞILANIYOR

Bu durum karşısında Kartepe’de 60 yaş üstü vatandaşların istek ve talepleri Kartepe Belediyesi ekipleri tarafından yerine getiriliyor. Köseköy Mahalle Muhtarı Yaşar Aktop’un Kartepe Belediyesi’ne haber vermesi ile Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı ve ekibi 60 yaş üstü Kartepeli vatandaşı hastaneye gitmesine yardımcı oldular.

PAZAR İHTİYACI GİDERİLDİ

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri pazar ihtiyacını görmek isteyen 65 yaş üstü teyzeye de yardım ederek tüm istekleri yerine getirildi. Pazar ihtiyacı görülen Kartepeli teyze başta Kartepe Belediye Başkanı Kocaman olmak üzere belediye ekiplerine teşekkür etti.

Tarih 24.03.2020 15:57:54

1_24032020155752-4_1024_768.jpeg Orjinal Resim