KARTEPE ZABITASINDAN UYARI ANONSLARI

Kartepe Belediyesi Cumhurbaşkanlığı tarafından Covid-19 salgınına karşı alınan yeni tedbirler kapsamında denetimlerini arttırdı.

Çin’in Hubei eyaletine bağlı olan Wuhan kentinden tüm dünyaya yayılan Covid-19 önlemleri kapsamında Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatı önlemler alınmaya devam ediyor. Turizm ilçesi olan Kartepe’de Cumhurbaşkanlığı tarafından salgına karşı planlanan her yeni tedbir hızla uygulanıyor. Bu kapsamda 28 Mart 2020 tarihinden itibaren koronavirüs ile mücadele sonuçlanıncaya kadar vatandaşların sahil bantlarında, mesire ve ören yerlerinde, piknik alanlarında toplanmaları ve piknik yapmaları yasaklandı. Sahillerde balık tutmak, spor, yürüyüş vb. faaliyetleri yapmaları da bu kapsamında yasaklandı.

KARTEPE ZABITASI DENETİMDE

Cumhurbaşkanlığı tarafından salgına karşı alınan tedbirlerin ardından Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Zabıta ekipleri sahil bantlarında ve ilçe meydanlarında devriyelerini arttırdı. Zabıta Müdürlüğü ekipleri Kartepelilerin sokağa çıkmamaları konusunda sürekli anonslarla Kartepelileri uyardı.

Tarih 31.03.2020 13:35:03