KOCAMAN, GENÇLERİ YALNIZ BIRAKMADI

BAŞKAN KOCAMAN CEMİYETLERDE

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Covid-19 sebebiyle yayımlanan son genelgeye ve kısıtlamalara uygun olarak devam eden cemiyetlerde hemşerilerini yalnız bırakmıyor ve en mutlu günlerinde yanlarında olmaya devam ediyor.

YASİN İLE ASLI EVET DEDİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Karatepe Mahallesi sakinlerinden Yasin Yazıcı ile Aslı Çakır’ın Mevlana Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle nikahlarını kıydı. Genç çifti tebrik eden Belediye Başkanı Kocaman hediyesini verdi.

FEYZA İLE ÖMER DÜNYA EVİNE GİRDİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Feyza Karataş ile Ömer Özgür’ün düzenlenen törenle nikahlarını kıydı. Genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Belediye Başkanı Kocaman hediyesini verdi.

Tarih 16.10.2020 16:24:13