KARTEPE DEMOKRASİ CADDESİ´NDE İYİLEŞTİRME

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Demokrasi Caddesi daha güvenli hale getirildi.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, hemşehrilerinden gelen istek ve talepler doğrultusunda Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Demokrasi Caddesi’nde tadilat çalışmalarını başlattı.

KISA SÜREDE TAMAMLANDI

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerince takip eden Başkan Kocaman, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Balaban’dan bilgi aldı.

HAYIRLI OLSUN

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Ekiplerimiz tarafından Demokrasi Caddesi üzerinde tehlike arz eden üst geçitte hemşehrilerimizin, daha sağlıklı geçiş yapabilmelerini sağlayacak yol genişletme çalışmamızı tamamladık.

Hayırlı uğurlu olsun” açıklamasında bulundu.

Tarih 16.11.2020 14:14:34

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman?ın talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Demokrasi Caddesi daha güvenli hale getirildi.